Kampinfoavond 2017

Dag allemaal!

Na een weekend van hard werken (en de nodige ontspanning), is de leidingsploeg en eerste klasse klaar met de eerste voorbereidingen van komend bivak! Wil jij weten waar we naartoe gaan? Wil jij een eerste tipje over het thema? Kortom wil je alles weten over komend bivak? Kom dan zeker naar onze kampinfoavond en kom zo alles te weten!

– Wat houdt de kampinfoavond in?
Tijdens de kampinfoavond gieten we alle informatie over komend bivak om in een presentatie (informatie onder voorbehoud van wijzigingen). We schetsen jullie het verloop van het bivak met een voorsmaakje van onze grootste activiteiten en ook een kleine hint naar het kampthema zal niet ontbreken. Na de presentatie is het mogelijk om je kinderen al in te schrijven voor het bivak of om een babbeltje te maken met de leiding van de afdeling van jouw kind. Heb je vragen? Aarzel dan niet en stel ze. De bedoeling van deze avond is om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

– Wanneer zal de kampinfoavond doorgaan?
Deze zal zondag 2 april doorgaan in onze lokalen aansluitend aan de activiteit. De presentatie zal starten tussen 18.15 en 18.30.

Ook zouden we jullie er nog graag aan willen herinneren dat de inschrijvingen voor ledenweekend gestart zijn. Wil je meer informatie? Check dan zeker even de pagina over ledenweekend. Ook tijdens de kampinfoavond is er de ruimte om vragen te stellen over het ledenweekend!

Tot binnenkort!